• 1402/09/12

کارگاه ایده پردازی تا ثبت اظهارنامه اختراع در دانشکده دندانپزشکی

کارگاه ایده پردازی تا ثبت اظهارنامه اختراع ویژه دانشجویان در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر "مهتاب معمارپور" رئیس مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های دهان اظهار داشت: کارگاه  چهار روزه  ایده پردازی تا ثبت اظهارنامه اختراع ویژه دانشجویان با حضور مهندس "سید احمدرضا احمدی"  برنده هشت مدال از مسابقات و فستیوال های بین المللی اختراعات و دکتر" محمدرضا کریمی" دندانپزشک و برنده ۲ مدال جهانی از مسابقات و فستیوال های بین المللی اختراعات و نوآوری در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
او اضافه کرد: در این کارگاه ضمن آشنایی شرکت کنندگان با مهارت های فردی و تیمی ایده پردازی، اختراعات در عصر حاضر، بررسی ایده ها برای بهبود اختراع و معرفی سایت های سرچ پتنت داخلی و خارجی، مواردی همچون آماده سازی مستندات و ثبت اظهارنامه اختراع نیز عنوان شد.

دکتر معمار پور گفت: مراحل ثبت اختراع داخلی و بین المللی و مسیر شرکت در جشنواره های بین المللی اختراعات و نوآوری توسط مدرسان مطرح شد که امید است دانشجویان در این دوره خاص و کسب راهکارهای این مهارت، بتوانند با تسلط بر تفکر خلاق و همچنین کسب مهارت ایده‌پردازی در روند توسعه فردی خود و رشد کسب و کارها منشاء اثر باشند./ف.حسینی مجد