• 1399/01/26

کارگاه آموزشی تکمیلی کارکنان درمانی دانشکده دندانپزشکی در شرایط اپیدمی کرونا ویروس

مسئول دفتر پرستاری دانشکده از برگزاری کارگاهی به منظور آشنایی بیشتر کارکنان درمانی دانشکده دندانپزشکی با روش های محافظت شخصی و کنترل عفونت در شرایط اپیدمی کووید-19 دردانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی،"زهرا پاک کردار" هدف از این کارگاه را آشنایی بیشتر با آخرین دستورالعمل های ابلاغ شده جهت فعالیت های کارکنان درمانی در شرایط شیوع کرونا ویروس عنوان کرد.

وی در ادامه گفت: رعایت فاصله اجتماعی در محل کار، تهویه مناسب اتاق ها، اصول و روش های محافظت تنفسی (نحوه استفاده از ماسک)، نحوه استفاده از وسایل محافظت شخصی توسط کارکنان پذیرش، شیوه تریاژ بیماران مراجعه کننده به دانشکده، نحوه صحیح ضدعفونی محل کار از جمله مواردی بود که به کارکنان آموزش داده شد.

او اضافه کرد: کارکنان درمانی دانشکده در شرایط بحرانی شیوع کووید-19 با تمام توان و با رعایت اصول محافظت شخصی و کنترل عفونت در حال خدمت رسانی به بیماران دارای اورژانس دندانپزشکی مراجعه کننده به دانشکده هستند. لازم به ذکر است که این کارگاه با رعایت فاصله اجتماعی و کلیه نکات ضروری جهت پیشگیری از انتقال کرونا ویروس برگزار گردید.