• 1399/06/16

پیام قدردانی معاونت آموزشی دانشکده به پاس خدمات اساتید و کارکنان در ایام کرونا

معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی ضمن ارسال پیامی از زحمات اساتید و کارکنان دانشکده دندانپزشکی قدردانی نمود. به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، متن پیام دکتر« مریم مردانی» به شرح زیر است:

اینک که همنوا با سوگواران حضرت اباعبداله الحسین (ع)، مشق عشق و ایثار و آزادگی را تجربه می کنیم و با وجود آزردگی خاطر جامعه، بویژه جامعه پزشکی و کادر درمان و طی فراز و نشیب های متعدد آموزشی و شرایط بحرانی ناشی از پاندمی کووید 19، از نیمسال دوم 98-99 با موفقیت گذر می کنیم؛ برخورد لازم دانستم پیش از ارائه فهرستی اجمالی از عملکرد حوزه آموزش در این بازه زمانی که متعاقبا تقدیم حضور می گردد، ابتدا از حمایت و همفکری و هم اندیشی مسئولان گرانقدر، یاری و مدد مدیر گروه های محترم و همچنین همت و جهد و جد بی وقفه و ارزشمند کلیه اساتید معزز و تمامی کارکنان متعهد و خدوم دانشکده بویژه حوزه آموزش، EDO و فناوری اطلاعات تقدیر و تجلیل نمایم؛ چرا که بی شک حصول به این مقصود و تحقق و توسعه اهداف و برنامه ریزی متعالی نظام آموزشی به دستیاران و دانشجویان محترم و ارایه خدمات بهداشتی- درمانی به مددجویان، جز در سایه تلاش گسترده و همدلی و توانمندی تک تک شما عزیزان میسر نمی گردید. انشا ا... عافیت و برکت دو عالم در پرتو فیوضات مکتب جاودانه حسینی برای همگی برقرار و مستدام باشد. امید آنکه بتوانیم با مدد الهی و بهره مندی از تجارب ارزشمند و دستاورد های جدید علمی-آموزشی، بیش از پیش در اعتلای این ساحت مقدس و فردایی بهتر برای جامعه دندانپزشکی گام برداریم.