• 1399/02/02

پیام رئیس دانشکده دندانپزشکی به تلاشگران حوزه سلامت دهان و دندان به مناسبت هفته سلامت

رئیس دانشکده دندانپزشکی طی پیامی هفته سلامت را به همه تلاشگران حوزه سلامت به ویژه کارکنان حوزه سلامت دهان و دندان تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، متن پیام دکتر "مهتاب معمارپور" به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
امسال در هفته سلامت، با شعار محوری حمایت همگانی از مدافعان سلامت، فرصتی برای ارج نهادن و قدردانی از زحمات همه خانواده نظام سلامت در مقابله با ویروس کووید19 می باشد. خدمتگزاران عرصه سلامت دهان و دندان نیز در این شرایط سخت پا به پای سایر کادر درمانی مشغول به خدمت رسانی می باشند. دانشکده دندانپزشکی نیز با حضور اساتید، دستیاران تخصصی، پرستاران و کارکنان دلسوز همگام با سایر کارکنان نظام سلامت در این شرایط بحرانی در حال ارایه خدمت به بیماران نیازمند به اقدامات اورژانسی دندانپزشکی می باشد.
اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدافعان سلامت ، سلامتی و سربلندی برای تمامی مدافعان سلامت را از درگاه خداوند متعال خواستارم.