• 1402/10/16

پیام تسلیت رئیس دانشکده دندانپزشکی در پی محکومیت اقدام تروریستی کرمان

رئیس دانشکده دندانپزشکی در پی اقدام تروریستی به کرمان ، پیام تسلیتی صادر و این اقدام ددمنشانه را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر « فاطمه لوایی » آمده است:

بسم رب الشهدا و الصدیقین

فاجعه انفجار تروریستی در کرمان در سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و شهادت جمعی از هم وطنان عزیز ما، بار دیگر قساوت و بی رحمی دشمنان جنایتکار و سنگدل را به مردم جهان اثبات کرد.
بی شک دشمن باید بداند که با چنین اقدامات جنایتکارانه و حرکت‌های ظالمانه نمی‌تواند، ما را از حرکت در مسیری که بزرگانی همانند سردار سلیمانی، حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری هدایت‌گر ما هستند، باز دارد.دشمنان کوردل بدانند ، ما ایرانیان مصمم‌تر و مستحکم‌تر در اقامه پرچم عدل و داد و دستگیری از مظلومان و مبارزه بی‌امان با ظالمان و مستکبران، مقاوم‌تر از گذشته عمل خواهیم کرد.

اینجانب این فاجعه و اقدام تروریستی ددمنشانه را به مردم شریف ایران، اساتید
، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی و به ویژه خانواده های داغدیده شهدای این حادثه تسلیت می گویم و از درگاه خداوند متعال برای شهدای این حادثه، علو درجات و هم نشینی با حضرت زهرا سلام الله علیها و برای مجروحان، شفای عاجل مسألت دارم.

دکتر فاطمه لوایی

رئیس دانشکده دندانپزشکی