• 1401/12/06

پیام تبریک سرپرست دانشکده دندانپزشکی به مناسبت فرا رسیدن اعیاد شعبانیه

سرپرست دانشکده دندانپزشکی اعیاد شعبانیه را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دکتر "فاطمه لوایی مشهدی" سرپرست دانشکده در پیامی فرا رسیدن اعیاد شعبانیه را تبریک گفت. پیام ایشان بدین شرح است :

به نام خدا

اینجانب حلول ماه مبارک شعبان و فرخنده میلاد با سعادت سه اختر تابناک امامت و ولایت، سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و روز پاسدار، مظهر وفا قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و سید الساجدین امام زین العابدین (ع) را خدمت همه دوستداران و عاشقان اهل بیت ، به ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان محترم تبریک و تهنیت میگویم و برای همگی شادکامی، سلامت و بهروزی از ایزد متعال خواستارم.

امید است در این ماه پر فیض با تمسک به سیره ائمه اطهار (ع) راه سعادت و تعالی را سرلوحه اعمال و رفتارمان قرار دهیم و سیره مبارک آن بزرگواران، در زندگی ما به ثمر بنشیند./ف. حسینی مجد