• 1399/01/23

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی شیراز به مناسبت روز دندانپزشک

رئیس دانشکده دندانپزشکی طی پیامی فرارسیدن روز دندانپزشک را به جامعه دندانپزشکان به ویژه اعضای هیات علمی دانشکده، دستیاران تخصصی و دانشجویان دندانپزشکی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، پیام دکتر "مهتاب معمارپور" به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

دندانپزشکان، تلاشگران عرصه سلامت، با اهتمام به پیشگیری و آموزش روش های بهداشتی و درمان بیماری های دهان و دندان نقش بسیار مهمی در ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه و نظام سلامت ایفا می کنند.

امسال در حالی روز دندانپزشک را گرامی می داریم که با وجود شیوع بیماری کرونا در کشور، اساتید دانشکده دندانپزشکی به همراهی دستیاران تخصصی و سایر کارکنان  دلسوز و فداکار همچنان به ارائه خدمات درمانی اورژانسی به بیماران می پردازند.

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت روز دندانپزشک به تمامی جامعه دندانپزشکی، اعضای هیات علمی دانشکده، دستیاران تخصصی، دانشجویان و همه خدمت گزاران حوزه سلامت دهان و دندان، از ایزد متعال سلامتی و توفیق روز افزون را برای همه همکاران گرامی مسئلت دارم.