• 1399/02/15

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت هفته بزرگداشت مقام استاد

رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی فرارسیدن هفته پاسداشت مقام معلم و استاد را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، متن پیام دکتر "مهتاب معمارپور" بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری و آغاز هفته تکریم مقام استاد، فرصتی مغتنم است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این استاد شهید والامقام، از تلاش ها و زحمات اساتید و اعضای هیات علمی قدردانی گردد.

هفته استاد بهانه ای است برای ارج نهادن به مقام والای فرهیختگانی که عهده دار تعلیم و تربیت دانشجویان و آینده سازان کشور می باشند؛ آنان که علاوه بر رسالت آموزش و پرورش، در وادی پژوهش، ارتقای سلامت جامعه و درمان بیماران نیز همواره خوش درخشیده اند.

لذا بدینوسیله از تمامی اساتید گرانقدر که با وجود شرایط بحران شیوع بیماری کرونا پیش آمده همچنان چراغ تعلیم و آموزش دانشجویان را از طریق آموزش های مجازی فروزان نگه داشته اند و در کنار آن اقدام به درمان آلام بیماران نموده اند، قدردانی می نمایم و از درگاه پروردگار سلامتی، بهروزی و توفیق روزافزون را برای همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت خواستارم.