• 1401/12/16

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان

رئیس دانشکده دندانپزشکی فرارسیدن نیمه شعبان را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دکتر "فاطمه لوایی مشهدی" رئیس دانشکده در پیامی فرا رسیدن میلاد امام زمان (عج) را تبریک گفت. پیام ایشان بدین شرح است :

مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید            که ز انفاس خوشش بوی کسی می‌آید

از غم هجر مکن ناله و فریاد که دوش                زده‌ام فالی و فریادرسی می‌آید...

خجسته باد میلاد نوری که سحر با شبنم لطفش بیدار می‌شود و خورشید در انتظار سلامش طلوع می‌‌کند. به راستی که نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت و فرخنده امید دلها ، پیام آور صلح و آرامش و منجی بزرگی است که ، عدل گستر گیتی و چشم امید جهانیان است.

اینجانب فرارسیدن خجسته میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت، ستاره سپهر ولایت حضرت مهدی صاحب الزمان (ع) را به جامعه دانشگاهی و همه منتظران آن حضرت به ویژه اساتید، دانشجویان، کارکنان دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض کرده و از خداوند متعال، تعجیل در فرج مبارک آن حضرت را مسألت میدارم./ ف. حسینی مجد