• 1402/01/20

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی

رئیس دانشکده دندانپزشکی فرارسیدن بهار طبیعت و حلول سال نو را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دکتر "فاطمه لوایی مشهدی" رئیس دانشکده در پیامی فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت را تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:
یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حول حالنا الی احسن الحال

نوروز، همانگونه که پیامبر عظیم الشأن، محمد مصطفی (ص) فرمودند: " اذا رأیتم الرّبیع فاکثروا ذکْر النّشور " فرصتی دوباره برای مشاهده قدرت الهی در احیای طبیعت و تازه شدن حیات و زمانی مناسب برای باز اندیشی و دوراندیشی در عالم خلقت و تفکر در خصوص آینده و خلقت انسان است. ما در این موسم نو شدن، همگام با تمامی عناصر جهان، وظیفه نو شدن خود را داریم. بهار فرصت بازتاب اثر عملکردها و حاصل داده ها و ستانده‌های ما در روزگاران دور و نزدیک است تا خود بهتری را برای جهان هستی در سال پیش رو به تصویر کشیم.

اینجانب حلول سال نو و عید باستانی نوروز را به جامعه دانشگاهی به ویژه به اساتید ، دانشجویان و کارکنان محترم دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض نموده، سالی سرشار از تندرستی، شادکامی، بهروزی و موفقیت را برایشان از خداوند منان آرزومندم./ ف. حسینی مجد