• 1402/09/15

پیام تبریک رئیس دانشکده دندانپزشکی به مناسبت روز حسابدار

رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی روز حسابدار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر "فاطمه لوایی" رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی روز حسابدار را تبریک گفت. در متن پیام آمده است:

به نام خدا

پانزدهم آذر ماه، به عنوان روز حسـابدار، بهانه ای است تا تلاش ها و زحمات ارزشمند همکاران حسابدار و کارکنان امور مالی دانشکده را ارج نهاده و یادآور شویم شفافیت، تخصیص کارآمد و بهینه منابع، آگاهی از محدودیت ها و فرصت ها از دستاورد‌های حسابدارانی است که به منفعت عمومی و توسعه جامعه به ویژه جامعه دانشگاهی می‌اندیشند.

این روز در واقع فرصتی ارزشمند برای شناساندن و بالابردن سطح آگاهی عمومی از نقش حسابداران است، تا بدانیم حسابداری تنها یک شغل عادی نیست بلکه یک حرفه است و برای کارکردن در این شغل به دانش حرفه ای و تخصص نیاز است.

اینجانب روز و هفته حسابدار را به همه حسابداران و تلاشگران در حوزه‌های مالی دانشکده دندانپزشکی تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر می نمایم./

دکتر فاطمه لوایی

رئیس دانشکده دندانپزشکی