• 1402/07/22

نشست هم اندیشی بانوان استاد با دانشجویان دختر دانشکده دندانپزشکی

نشست صمیمانه ای با حضور بانوان استاد و دانشجویان دختر دانشکده دندانپزشکی، پیرامون شیوه های مدیریت زندگی دانشجویی در خوابگاه گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر "راضیه زارع" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده بیان کرد: همزمان با فرارسیدن بیستم مهر و گرامیداشت حافظ شیرازی، نشست صمیمانه ای با حضور بانوان استاد و دانشجویان دختر این دانشکده، در خوابگاه گلستان برگزار شد.

او افزود: در این نشست که ۶ نفر از استادان و بیست نفر از داتشجویان حضور داشتند، به معرفی بخشی از زندگی‌نامه حافظ، تفألی بر دیوان او، حافظ خوانی و نقد و بررسی اشعار این شاعر نامی پرداختند. پس از آن، اساتید به پرسش های دانشجویان در خصوص شیوه های مدیریت زندگی دانشجویی در شرایط تأهل پاسخ دادند و به انتقال تجارب و بالابردن سطح آگاهی آنها در راستای مهارت های زندگی فردی و اجتماعی در این زمینه پرداختند./ف.حسینی مجد