• 1402/02/20

معاینه و درمان دانش آموزان مقطع ابتدایی توسط گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی

شماری از دانش آموزان مقطع ابتدایی مدارس شیراز توسط گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی تحت معاینه و درمان قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی شیراز، دکتر " مریم بختیار" مدیر گروه گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی بیان کرد: در راستای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز ،از دی ماه سال 1401 تاکنون شمار 5000 دانش آموز با هماهنگی بخش سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی از نظر سلامت دهان و دندان توسط اساتید و دانشجویان ترم آخر دندانپزشکی تحت معاینه و درمان های لازم قرار گرفتند.

ایشان اظهار داشت: در طول این مدت نیز شماری از دانش آموزان جهت خدمات پیشگیری از پوسیدگی های دندانی همچون : فیشورسیلنت، فلورایدتراپی و جرم گیری به ساختمان شماره دو دانشکده دندانپزشکی (مرکز درمانی نادر کاظمی)ارجاع داده شدند و تحت معاینه و درمان های پیشگیری  مورد نیاز قرار گرفتند./ف. حسینی مجد

• گروه خبری : اخبار دانشکده