• 1398/10/21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دانشکده دندانپزشکی شیراز در سوگ در گذشت استاد پیشکسوت سر کارخانم دکتر شریعه فقیهی

دانشکده دندانپزشکی شیراز در سوگ درگذشت استاد پیشکسوت سرکارخانم دکتر شریعه فقیهی

به دنبال سانحه سقوط هوایی ، رئیس دانشکده دندانپزشکی با ارسال پیامی در گذشت استاد پیشکسوت این دانشکده سرکار خانم دکتر شریعه فقیهی را تسلیت گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی شیراز متن پیام تسلیــت دکتــــــر " مهتاب معمار پور " بــــه شرح ذیل است :

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر در گذشت سرکار خانم دکتر شریعه فقیهی از اساتید پیشکسوت و متخصص پریودنتولوژی دانشکده دندانپزشکی شیراز در سانحه سقوط هواپیما به مقصد اوکراین را به همکاران و جامعه دندانپزشکان تسلیت عرض می نمایم .خدمات ارزشمند این استاد گرانقدر در زمینه آموزش دانشجویان و دستیاران و درمان بیماران ، در ذهنها و خاطره ها به یادگار خواهد ماند .

از خداوند منان برای آن مرحومه علو درجات و رحمت واسعه و برای خانواده محترمشان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم .
  • گروه خبری :