• 1400/02/12

دانشکده دندانپزشکی شیراز در سوگ درگذشت استاد پیشکسوت سرکارخانم دکتر شعله شهیدی

رئیس دانشکده دندانپزشکی با ارسال پیامی در گذشت استاد پیشکسوت این دانشکده، دکتر " شعله شهیدی " را تسلیت گفت .
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی شیراز، متن پیام تسلیــت دکتــــــر " هومان خورشیدی " بــــه شرح ذیل است :
انا لله و انا الیه راجعون
امسال در روز استاد، جامعه دانشگاهی در سوگ استادی نمونه و فرهیخته داغدار شد. با نهایت تأسف و تأثر در گذشت استاد "شعله شهیدی" از اساتید پیشکسوت و متخصص گروه رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی شیراز را به همکاران و جامعه دندانپزشکان تسلیت عرض می نمایم .خدمات ارزشمند این استاد عالیقدر و اسوه علم و اخلاق، در زمینه آموزش و پرورش دانشجویان و درمان بیماران ، هرگز از ذهنها و خاطره ها نخواهد رفت .
از خداوند منان برای آن مرحومه غفران و رحمت واسعه و برای خانواده محترمشان صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم .
دکتر ارغوان بهبهانی راد _ مسوول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی شیراز