• 1398/11/21

حضور پرشور دانشجویان و کارکنان دانشکده دندانپزشکی در کوهپیمایی و زیارت قبور مطهر شهدای گمنام

به مناسبت ایام خجسته دهه فجر، برنامه کوهپیمایی دانشجویان و کارکنان دانشکده دندانپزشکی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده، در روز یکشنبه 20بهمن ماه برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، گفت : این برنامه در محل دروازه قرآن به سمت قبور مطهر شهدای گمنام برگزار گردید و با استقبال گرم و پر شور کارکنان و دانشجویان همراه بود .

وی افزود پیروزی انقلاب اسلامی مرهون از خود گذشتگی و شهادت مردان و زنان بزرگی است که باید برای ادامه دادن راهشان، استوار و ثابت قدم در خدمت رسانی تلاش کنیم . این برنامه در راستای تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب، امام و شهدا برگزار شد و شرکت کنندگان پس از طی مسیر کوهپیمایی به سمت آرامگاه شهدای گمنام به زیارت و قرائت فاتحه پرداختند .

• کد خبری : 19575