• 1402/12/16

حضور دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در پیش‌نشست چهارمین همایش بین‌المللی دیپلماسی نوروز در شیراز

دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در پیش‌نشست چهارمین همایش بین‌المللی دیپلماسی نوروز در شیراز حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده بیان کرد: پیش‌نشست چهارمین همایش بین‌المللی دیپلماسی نوروز ، به همت اندیشکده مطالعات راهبردی کریمه و همکاری اساتید گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با حضور دانشجویان و نخبگان فرهنگی هنری و سخنرانی اساتید حوزه تاریخ فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در سالن خرد دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر "راضیه زارع" گفت: در این پیش‌نشست همایش، "احمد پهلوانیان" مدیرکل صدا و سیمای فارس، "امین‌رضا نوشین" حافظ پژوه، "مجتبی اشرافی" دبیر علمی نشست، "سیده‌ثنا رضوی" از کشمیر هندوستان و "مریم رحیمی" از افغانستان سخنرانی کردند و "عابد اکبری" دبیرکل همایش بین‌المللی دیپلماسی نوروز نیز به‌ صورت آنلاین حضور داشت.

او هدف معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده دندانپزشکی از تشویق دانشجویان به شرکت در این نشست علمی و فرهنگی را، تقویت خودباوری ملی و تأکید بر ارزش های باستانی و آشنایی آنان با موضوعاتی همچون هنر و ادبیات کهن و اسطوره‌های نوروز دانست و افزود: این برنامه فرهنگی با بداهه‌نویسی و خطاطی اساتید خوشنویس و با هنرمندی اساتید حوزه موسیقی همراه بود و با توزیع بسته فرهنگی، کتابچه پیش‌نشست و سمنو به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های فرهنگی نوروز از شرکت کنندگان پذیرایی شد.

چهارمین دوره همایش بین‌المللی دیپلماسی نوروز و اهداء نشان نوروز، در نوزدهم اسفند 1402 در تهران برگزار خواهد شد./ف.حسینی مجد