• 1402/10/17

جشنواره طبخ غذا‌های سنتی و محلی، کیک و دسر و شیرینی ویژه بانوان دانشکده دندانپزشکی

جشنواره طبخ غذا‌های سنتی و محلی، کیک و دسر و شیرینی ویژه بانوان در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر " راضیه زارع" معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده اظهار داشت:

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده، به مناسبت هفته نکوداشت روز زن و به منظور فراهم آوردن روحیه نشاط و همکاری در کارکنان، جشنواره طبخ غذا‌های سنتی و محلی، کیک و دسر و شیرینی ویژه بانوان دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

او گفت: این جشنواره با هدف الگوسازی تغذیه سالم، احیاء و ترویج غذاهای سنتی و محلی و نمایش خلاقیت در سفره آرایی و ابتکارهای آشپزی و ایجاد شور و نشاط در بین بانوان دانشکده برگزار شد.

دکتر زارع افزود: محصول نهایی هر یک از شرکت کنندگان بر اساس چندین معیار کیفی و کمی بررسی و امتیازدهی شد و داوران با حضور در این جشنواره و تست غذا‌ها، نفرات برتر را انتخاب کردند./ ف. حسینی مجد