• 1401/08/24

تقدیر معاون تحقیقات و فناوری به مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار

مراسم نکوداشت روز کتابدار و تقدیر از کتابداران برتر امروز 24 آبان ماه 1401 در سالن کتابخانه دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، به همین مناسبت معاون تحقیقات و فناوری "دکتر فاطمه لوایی مشهدی" و معاونت پشتیبانی " مهندس احسان شجاعی فر" ، طی بازدید از کتابخانه از زحمات کتابداران با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر تشکر نمودند. همچنین از خانم آفتاب قدیمی به عنوان کتابدار برتر دانشگاه تقدیر ویژه ای به عمل آمد و در این اثنا از خانم ها دکتر فرانک فرهمند ، فریده آیاره و ندا فرزانی نیز به عنوان امانت گیرندگان برتر سال1401با اعطای جوایز و شاخه گل تقدیرگردید.

در این مراسم که با حضور ، رئیس امور اداری و کتابداران دانشکده برگزار گردید، دکتر" لوایی مشهدی" از کتابداران به عنوان اطلاع رسانان علوم پزشکی نام برده و مطالبی را پیرامون اهمیت وظایف کتابداران جهت ایجاد محیط مناسب و آرام ، به منظور تسهیل مطالعه دانشجویان و دسترسی به منابع علمی بیان نمودند و یادآور شدند که کتابداران دانشکده در این امر فعال و موفق بوده اند.

فرزانه حسینی مجد - سرپرست روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی