• 1399/12/27

تقدیر از امام جماعت دانشکده دندانپزشکی

همزمان با ایام خجسته ماه شعبان در جلسه شورای فرهنگی دانشکده دندانپزشکی، از امام جماعت دانشکده تجلیل و قدردانی به عمل آمد .
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده، دکتر "مصطفی رضایی" ضمن اعلام این خبر افزود: با وجود مدت زمان کوتاهی که از حضور حجت الاسلام "سید حسین دستیاران" در این دانشکده می گذرد، اما در همین مدت کم برنامه های فرهنگی خوبی را به انجام رسانده است. آغاز به کار کانال مجازی تربیت فرزند از نمونه های بارز این فعالیتها می باشد. این کانال همزمان با تولد حضرت زینب(س) و روز پرستار جهت ارایه مشاوره به خانواده دانشکده دندانپزشکی با مدیریت حجت الاسلام دستیاران افتتاح شد.
دکتر رضایی در خاتمه افزود: به همین منظور در جلسه شورای فرهنگی دانشکده از خدمات حوزه فرهنگی- مذهبی ایشان تقدیر شد.

دکتر ارغوان بهبهانی راد-مسوول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی