• 1399/03/27

برگزاری کارگاه پژوهشی مجازی "علل رایج عدم پذیرش مقالات" در دانشکده دندانپزشکی

معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی از برگزاری کارگاه پژوهشی "علل رایج عدم پذیرش مقالات" جهت اعضای هیات علمی و دستیاران تخصصی دانشکده بصورت مجازی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر "آزاده اندیشه تدبیر" ضمن اعلام این خبر گفت: این کارگاه در راستای توانمندسازی بیشتر اساتید و دستیاران تخصصی در حوزه پژوهش و چاپ مقالات در مجلات معتبر دنیا برگزار شد و با توجه به شیوع بیماری کرونا، جلسه بصورت آنلاین و با حضور معاون پژوهشی، اعضای هیات علمی و دستیاران تخصصی در فضای مجازی اجرا گردید.

دکتر اندیشه تدبیر افزود: دکتر "شهرام همدانی" به عنوان مدرس کارگاه در خصوص علل اصلی و رایج که مانع از پذیرش مقالات در مجلات معتبر می شوند و همچنین راه حل های موثر جهت افزایش احتمال پذیرش مقالات توضیحات کاملی ارایه نمودند و در پایان حاضرین به بحث و تبادل نظر و ارایه تجربیات خود در این زمینه پرداختند. لازم به ذکر است که این کارگاه با استقبال خوبی از جانب اعضای هیات علمی و دستیاران تخصصی روبرو شد.