• 1402/10/09

برگزاری کارگاه آموزشی یادگیری پایدار ویژه دانشجویان در دانشکده دندانپزشکی

مسوول دفتر اساتید مشاور دانشکده، از برگزاری کارگاه آموزشی یادگیری پایدار ویژه دانشجویان در دانشکده دندانپزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر " بهار عاشقی" اظهار داشت: کارگاه آموزشی یادگیری پایدار ویژه دانشجویان با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دانشکده برگزار شد.

او گفت : در این کارگاه مباحثی همچون روش های ایجاد تمرکز طولانی در مطالعه و تقویت حافظه ، نحوه تمرین تند خوانی و راه های موثر در یادگیری سریع، تکنیک های کاربردی استاندارد مطالعه، مدیریت زمان وروش های زمانی، معایب کند خوانی و را ه های مقابله با خستگی، بی حوصلگی و کاهش درک از مطلب توسط دکتر "رها تابع "متخصص روانشناسی و کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه آموزش داده شد.

دکتر عاشقی ضمن تأکید بر ضرورت برگزاری این گونه کارگاه ها و بررسی میزان اثربخشی آن گفت: لازم است دانشجویان در این گونه کارگاه ها حضور داشته باشند و با مراحل صحیح مطالعه، مدیریت استرس و هیجان و مهارت‌های افزایش قدرت تمرکز آشنا شوند و با معایب خود را در این زمینه بهتر بشناسند و در راستای رفع آن گام بردارند. /ف. حسینی مجد