• 1398/09/24

برگزاری کارگاه آموزشی "چگونگی گایدلاین نویسی دندانپزشکی " در دانشکده دندانپزشکی

کارگاه آموزشی "چگونگی گایدلاین نویسی دندانپزشکی " در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی " چگونگی گایدلاین نویسی دندانپزشکی " با حضور رئیس دانشکده دندانپزشکی، سرپرست  دفتر مطالعات و توسعه آموزش دندانپزشکی(EDO)، اعضای هیأت علمی و مسئولین EDO گروههای آموزشی  دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، در راستای اجرایی سازی بسته های تحول در آموزش و برنامه عملیاتی 98 دانشکده و به منظور آشنایی و توانمند سازی اساتید ، کارگاه آموزشی " چگونگی گایدلاین نویسی دندانپزشکی " روز یکشنبه مورخ 24/9/98 در سالن سمعی و بصری دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید .

مسئول محترم این بسته تحولی در دانشگاه  دکتر"میترا امینی " توضیحاتی در خصوص دندانپزشکی مبتنی بر شواهد و مراحل تهیه گایدلاین در دندانپزشکی ارائه داد . ایشان در ادامه به توضیح بومی سازی گایدلاین ها و معرفی سایت های معتبر در این زمینه پرداختند .