• 1398/11/20

برگزاری کارگاه آموزشی "مهارت های تخصصی در مشاوره دانشجویی " جهت اعضاء هیأت علمی در دانشکده دندانپزشکی

مسئول اساتید مشاوردانشکده دندانپزشکی از برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های تخصصی در مشاوره دانشجویی جهت اعضای هیأت علمی این دانشکده خبر داد . به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، دکتر " زهرا جوکار " با اعلام این خبر گفت :این کارگاه به منظور افزایش مهارت اعضای هیأت علمی در خصوص مشاوره های دانشجویی در سالن سمعی –بصری دانشکده برگزار گردید ." علی دهقان " قائم مقام اداره مشاوره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان مدرس کارگاه در خصوص مسائل بنیادین و تخصصی در حوزه مشاوره و روان درمانی توضیحاتی ارائه نمود. او در ادامه راهکارهایی جهت اثر بخشی مشاوره دانشجویی را بیان کرد و مشاوره با دانشجویان آسیب پذیر را از جمله مسئولیت های مهم استاد مشاور بر شمرد .

"علی دهقان " همچنین افزود همدلی با دانشجویان و ملحق شدن به دانشجویان جهت کاهش مشکلات تحصیلی و ارتقای سطح علمی آنها امری ضروری است. در پایان اعضای هیأت علمی مباحث و مشکلات موجود در زمینه مشاوره دانشجویان را مطرح و راهنماییهای لازم را در این زمینه دریافت نمودند

• کد خبری : 19574