• 1400/07/27

برگزاری پیاده روی همگانی در دانشکده دندانپزشکی

به مناسبت گرامیداشت هفته وحدت و همزمان با آغاز ولایت امام زمان (عج) و در راستای ایجاد نشاط روحی و سلامت جسمانی اعضای دانشکده دندانپزشکی،معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده دندانپزشکی اقدام به برگزاری پیاده روی صبحگاهی نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با اعلام این خبر گفت: ورزش همگانی از ضروریات زندگی است و در صورت فراگیر شدن نشاط، شادابی، سرزندگی و افزایش کارآمدی و تندرستی را در پی خواهد داشت.

دکتر "مصطفی رضایی" در ادامه افزود: از کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز دعوت به عمل می آید در این همایش شرکت نمایند. لازم به ذکر است در انتهای مسیر پیاده روی ، جوایزی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد .

هدف از برگزاری این همایش افزایش نشاط عمومی ،تبیین ضرورت توجه بیشتر به ورزش همگانی، تشویق به تحرک و ورزش کردن در بین اعضای دانشکده ، تشویق به داشتن زندگی فعال و پویا، و تامین سلامتی جسم و روح، بالا بردن روحیه نشاط، تعاون و همکاری است . این برنامه تا 5 آبان ماه برقرار است.

دکتر ارغوان بهبهانی راد - مسوول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی