• 1399/06/25

برگزاری وبینار پیشگیری از بروز ناهنجاری های دندانی در کودکی و نوجوانی در دانشکده دندانپزشکی

وبینار آموزشی پیشگیری از بروز ناهنجاری های دندانی در کودکی و نوجوانی با شرکت کارکنان درمانی دانشکده دندانپزشکی و به همت آموزش ضمن خدمت دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، رابط آموزشی دانشکده ضمن اعلام این خبر گفت: افزایش آگاهی در زمینه روش های پیشگیری از بروز ناهنجاری های دندانی به ویژه در سنین کودکی و نوجوانی نقش مهمی در کاهش نیاز به درمان های پیچیده و پرهزینه دندانپزشکی در سنین بزرگسالی دارد. به همین منظور کارگاه آموزشی پیشگیری از بروز ناهنجاری های دندانی در کودکی و نوجوانی برای کارکنان درمانی به اجرا درآمد.

"مهسا معدنی" افزود: با توجه به شیوع بیماری کووید 19 و عدم امکان برگزاری کارگاه های حضوری، این وبینار با سخنرانی دکتر "نیلوفر آزاده" عضو هیات علمی گروه آموزشی ارتودنسی و شرکت 65 نفر از کارکنان دانشکده برگزار شد.

دکتر ارغوان بهبهانی راد-مسئول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی