• 1399/08/19

برگزاری مسابقه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده دندانپزشکی

شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده دندانپزشکی اقدام به برگزاری مسابقه فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر نموده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، مسئول دبیرخانه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید19 در کشور و محدودیت امکان برگزاری مسابقه های حضوری در این دوران، مسابقه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر به صورت مجازی برگزار شد.

«مریم نقدی» در ادامه افزود: این مسابقه به مناسبت فرارسیدن دهه امر به معروف و نهی از منکر و همزمان با دهه اول محرم برگزار شد و از تمامی کارکنان دانشکده دندانپزشکی برای شرکت در این مسابقه دعوت گردید.

او اظهار کرد: این مسابقه در قالب 5 کتاب در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اجرا شد و در پایان 17 نفر از کارکنان دانشکده برنده شدند. اهدای هدایا و تقدیر از برندگان طی مراسمی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور رئیس دانشکده و تمامی اعضای این شورا و رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی صورت پذیرفت.

دکتر ارغوان بهبهانی راد - مسوول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی