• 1401/09/08

برگزاری مراسم روپوش سفید دانشجویان دندانپزشکی ورودی 99

آئین مراسم روپوش سفید دانشجویان دندانپزشکی ورودی 99 دانشکده دندانپزشکی با حضور ریاست دانشکده دندانپزشکی و چند تن از معاونین و اساتید دانشکده با قرائت آیاتی از کلام ا... مجید در سالن شهید عابدی دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده"دکتر هومان خورشیدی" ضمن تبریک به دانشجویان گفت: آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مبانی تعهدات اخلاقی و الزامات رفتار حرفه ای در آستانه ورود به دوره بالینی و توصیه های اخلاقی از مهمترین ضروریات می باشد و این حرفه با هنر و خلاقیت دندانپزشک رابطه تنگاتنگی دارد. ضمن این که سخت کوشی و صبر را از خصایص مهم و ذاتی یک دندانپزشک معرفی نمود.

در بخش دیگر، معاون آموزشی دانشکده "دکتر مصطفی رضایی" ضمن تأکید بر رعایت قوانین آموزشی بخش های بالینی گفت: یادگیری و آموزش در عرصه دندانپزشکی، مشروط به خلق فرصت هایی است که باید برای خودتان رقم بزنید و در این مسیر باید با نیت خالص به بیماران خدمت کنید. ایشان در ادامه به تشریح دروس قابل ارائه در بخش های بالینی، بررسی نکات کلی و مواردی در حیطه های گوناگون آموزشی پرداخت.

در انتها، این مراسم با ارائه برنامه های هنری، شعبده بازی، مسابقه و در نهایت قرائت سوگندنامه به پایان رسید.

فرزانه حسینی مجد - سرپرست روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی شیراز