• 1402/12/02

برگزاری سه شنبه مهدوی در دانشکده دندانپزشکی واحد نادر کاظمی

سه شنبه مهدوی با رنگ و بوی اعیاد شعبانیه در دانشکده دندانپزشکی واحد نادر کاظمی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر "راضیه زارع "معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با اعلام این خبر گفت:

سه شنبه مهدوی این هفته با رنگ و بوی اعیاد شعبانیه و در آستانه روز میلاد حضرت علی اکبر(ع)  با حضور کارکنان و دانشجویان ورودی 1402 در دانشکده دندانپزشکی واحد نادر کاظمی برگزار شد.

او ضمن شادباش اعیاد شعبانیه و به ویژه سالروز میلاد حضرت علی اکبر(ع)  و روز جوان به ویژگی های یک جوان با ایمان و پرنشاط اشاره کرد گفت: بزرگان علمی و عالمان دینی ما یکی از بهترین الگو‌های جوانان امروز هستند و می‌توانند در مسیر رشد و تعالی جوانان مؤثر باشند.

سه شنبه های مهدی هر هفته به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده برگزار می شود./ف.حسینی مجد