• 1398/12/20

برگزاری جلسه ی آموزشی کرونا ویروس و راه های پیشگیری وحفاظت فردی برای کارکنان خدمات توسط کارشناس بهداشت محیط دانشکده دندانپزشکی

جلسه ی آموزشی کرونا ویروس و راه های پیشگیری وحفاظت فردی برای کارکنان خدمات توسط کارشناس بهداشت محیط دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

جلسه ی آموزشی کرونا ویروس در تاریخ98/12/3درسالن شماره 1 با حضور کلیه ی نیروهای خدمات توسط کارشناس بهداشت محیط دانشکده برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی آموزش های لازم توسط مسئول دفتر پرستاری در خصوص آشنایی با ویروس کرونا،راه های انتقال وروش های پیشگیری،نحوه صحیح استفاده از وسایل حفاظت فردی ،شست وشوی صحیح دست ها،تهیه ی مواد ضد عفونی کننده با غلظت مناسب ارائه گردید.همچنین در این جلسه مقرر شد کلیه سطوح اعم از میزها،دستگیره درب ها ،دستگاه های ATM،آبسردکن ها ،تلفن ها و....بطور مستمر ومداوم ضد عفونی شود.

• کد خبری : 20894