• 1401/08/11

برگزاری «دومین کارگاه آموزشی چگونگی مدیریت استرس در اولین مواجهه بالینی » در دانشکده دندانپزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ،این کارگاه با حمایت معاونت آموزشی و از سوی دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده، ویژه دانشجویان ورودی 99 در تاریخ 5/8/1401 در دانشکده برگزار شد. رئیس دفتر EDO دانشکده دندانپزشکی "دکتر مریم السادات توانگر"  ضمن اعلام این خبر افزود:

این کارگاه آموزشی همچون سال گذشته با استقبال بسیار خوب دانشجویان شرکت کننده مواجه گردید.

از اهداف این کارگاه می توان به تقویت مهارت دانشجویان در مدیریت عوامل استرس زا به ویژه در اولین مواجهه بالینی، یادآوری اصول کنترل عفونت، آشنایی با قوانین بخش های بالینی ، چگونگی تعامل و نحوه ارجاع بیماران و نحوه رویارویی با خطاهای حین کار اشاره نمود.

ایشان با توجه به اثربخشی و رضایتمندی بالای این کارگاه بیان کرد، که در صورت اعلام نیاز دانشجویان، طراحی و برگزاری سلسله کارگاه های توانمندسازی فراگیران در دستور کار این دفتر قرار خواهد گرفت.