• 1402/12/15

برپایی نمایشگاه گل و گیاهان آپارتمانی و محصولات غذایی خانگی در دانشکده دندانپزشکی

نمایشگاه گل و گیاهان آپارتمانی و محصولات غذایی خانگی در دانشکده دندانپزشکی برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده بیان کرد: نمایشگاه گل و گیاهان آپارتمانی و محصولات غذایی خانگی سالم و ارگانیک به مدت دو روز در جنب ورودی نمازخانه دانشکده دندانپزشکی بر پا شد.

دکتر "راضیه زارع" اضافه کرد: در این نمایشگاه انواع گل‌های زینتی، گلدان‌های تزئینی، سم و کود، درختچه‌ها به همراه محصولات غذایی سالم و ارگانیک و داروهای گیاهی به نمایش گذاشته شد.

او هدف از برگزاری این نمایشگاه را علاوه بر ایجاد فضایی سبز همراه با شور و نشاط بیشتر در محیط دانشکده، توجه به تغذیه سالم، حمایت از مشاغل خانگی و تصحیح الگوی مصرف دانست./ف.حسینی مجد