• 1399/08/11

برپایی ایستگاه فرهنگی، معرفتی در دانشکده دندانپزشکی

به مناسبت فرارسیدن میلاد پیامبر صلح و مهربانی، حضرت محمد مصطفی (ص) و آغاز هفته وحدت ایستگاه فرهنگی، معرفتی به همت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده با اعلام این خبر گفت: پیامبر عظیم الشان ما نماد اخلاق انسانی، وحدت و همدلی و همچنین معرف رحمانیت دین مبین اسلام است. به مناسبت سالروز میلاد پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) موسس مذهب جعفری ایستگاه فرهنگی، معرفتی به مدت یک هفته دایر شد. برنامه های ایستگاه شامل پخش کلیپ های معرفتی و شاد در خصوص هفته وحدت، برگزاری مسابقه دارت و اهدای هدایای بهداشتی بود.

دکتر "مصطفی رضایی" افزود: اساتید، کارکنان و دانشجویان ضمن رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی در این ایستگاه شرکت نمودند و در پایان بسته های معنوی به شرکت کنندگان اهدا گردید.

دکتر ارغوان بهبهانی راد - مسوول روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی