• 1398/07/06

بررسی پرونده های مشاوره دانشجویی دانشکده دندانپزشکی توسط گروه ارزیاب دانشگاه

پرونده های مشاوره دانشجویی دانشکده دندانپزشکی توسط گروه ارزیاب دانشگاه در دانشکده با حضور مدیران انجام گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی روز شنبه مورخ 5 مردادماه 1398 گروه ارزیاب استاد مشاور دانشگاه که متشکل از دکترطاهره کلانتری و دکتر افسانه دانیالی مسئول این تیم ارزیاب، دکتر مریم فهام استاد ارزیاب و خانم ها مریم شریفی وطاهره دریابر ( کارشناس استاد مشاور ) آقایان دکتر احمد غلامی مسئول استاد مشاور دانشگاه و مجتبی پرنیان ( کارشناس استاد مشاور دانشگاه ) جهت بررسی و ارزیابی پرونده های مشاوره دانشجویی دانشکده دندانپزشکی و واحد پردیس خود گردان (نادر کاظمی ) در سالن سمعی بصری دانشکده دندانپزشکی حضوربه هم رساندند.

همچنین دکتر زهرا جوکار ( مسئول استاد مشاوره دانشکده ) دکتر هومن ظریف نجفی ( معاونت آموزشی ) و خانم ها مهین تاج کیانی اصل و پروانه شیبانی فرد ( کارشناس مشاور ( این دانشکده در جلسه حضور یافتند.

دراین جلسه پرونده های مشاوره دانشجویی این دانشکده توسط این گروه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و جهت بهبود عملکرد راه کارهایی ارائه داده شد.