• 1403/03/13

بازدید مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و رئیس گروه کتابخانه و تأمین اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کتابخانه دانشکده دندانپزشکی

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و رئیس گروه کتابخانه و تأمین اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز از کتابخانه دانشکده دندانپزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز،" آفتاب قدیمی" رئیس کتابخانه دانشکده گفت: در راستای بررسی مشکلات و نیازهای کتابخانه دانشکده با حضور دکتر" سجاد دلاوری" مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی، دکتر" نیلوفر برهمند" رئیس گروه کتابخانه و تأمین منابع اطلاعات دانشگاه، دکتر "مریم السادات توانگر" معاون آموزشی و دکتر "علیرضا عدل" معاون پژوهشی دانشکده بازدیدی از این واحد به عمل آمد.

دکتر" توانگر" پس از تشریح وضعیت و ساختار فیزیکی کتابخانه به بازدیدکنندگان تصریح کرد: در فرآیندهای اعتبار بخشی و بازدیدهای انجام گرفته از سوی دبیرخانه شورای

آموزش دندانپزشکی با توجه به نظم، ساماندهی و ارائه بهینه خدمات ،مجموعه کتابخانه از نقاط قوت دانشکده برشمرده شد .

دکتر"علیرضا عدل" نیز مشکلات فرایند خرید کتاب در سال های گذشته و در خواست خرید غیرمتمرکز کتب به وسیله کتابخانه های زیر مجموعه دانشگاه را پیشنهاد و مطرح کرد .

در ادامه دکتر" دلاوری " نیز ضمن تأکید بر همکاری جهت خرید غیر متمرکز کتاب های دانشگاه و ارائه راه حل های های مناسب برای بهبود مشکلات و نیازهای کتابخانه بیان کرد: با توجه

به افزایش ظرفیت دانشجویان دانشکده و فراهم کردن امکانات و رفاه آنان تلاش می شود بودجه بیشتری جهت خرید کتاب و مجلات به این واحد اختصاص یابد .

در پایان، رئیس کتابخانه از شروع خدمات مشاوره اطلاعاتی در کتابخانه دانشکده و برنامه های قابل ارائه در این طرح و آغاز این خدمات از ابتدای تیر سال 1403 خبر داد./ ف.حسینی مجد