• 1402/08/22

اجرای طرح پایش سلامت دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ در دانشکده دندانپزشکی

طرح پایش سلامت با مشارکت دفتر پرستاری دانشکده دندانپزشکی برای دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، "زهرا پاک کردار" مسئول دفتر پرستاری دانشکده بیان کرد :از آنجا که سلامت جسم و روان، تأثیر بسزایی درکسب موفقیت‌ و توانمندیهای دانشجویان دارد، طرح پایش سلامت همانند سال های گذشته، جهت سنجش، بهبود و ارتقای سلامت تعدادی از دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به همت معاونت فرهنگی دانشجویی توسط مرکز بهداشت شیراز (شهدای والفجر) در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

او در ادامه گفت: در این طرح، خدمات پایش سلامت شامل سنجش BMI (شاخص توده بدنی) و فشارخون توسط پزشک عمومی جهت غربالگری و پیگیری پزشکی و ثبت در سامانه سیب و تکمیل پرونده سلامت به دانشجویان ارائه گردید./ف.حسینی مجد