• 1402/10/06

آیین تکریم و بزرگداشت همسر شهید در دانشکده دندانپزشکی

به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه ام البنین (س) آیین تکریم و بزرگداشت از همسر شهید در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده ضمن تسلیت و گرامیداشت سالروز وفات حضرت فاطمه ام البنین(س) گفت: روز تکریم و بزرگداشت مادران و همسران شهدا، فرصتی برای ارج نهادن به مقام و منزلت والای مادران و همسران بزرگوار شهدای گران‌قدری دانست که با پیروی از آن بانوی عظیم الشأن، ایمان و از خود گذشتگی را سرلوحه زندگی خود قرار دادند.

دکتر "راضیه زارع" افزود: بی شک شهدای گرانقدر اسلام، عامل اصلی اقتدار و امنیت در یک جامعه هستند که با فداکاری و از خودگذشتگی، جان عزیز خود را در راه سربلندی میهن نثار کردند.

او خاطر نشان کرد: خانواده شهدا به ویژه مادران و همسران شهیدان با صبر،شجاعت و استواری همواره ادامه دهنده راه آنان هستند و جایگاه رفیع این سرمایه های معنوی باید حفظ شود.

در ادامه ضمن یاد و بزرگداشت شهید " مهرداد قاجاری" از همسر این شهید گرانقدر تجلیل شد.

گفتنی است شهید " مهرداد قاجاری" در چهاردهم دی 1394 در دفاع از حرم حضرت زینب (س) و پاسداری از وطن، به دست گروهک تروریستی داعش به فیض شهادت نائل آمد./ ف. حسینی مجد