• 1402/08/17
برگزاری آیین بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی در دانشکده دندانپزشکی

آیین بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی و تجلیل از زحمات و تلاش های اعضای هیأت علمی،دستیاران و کارکنان بخش رادیولوژی دهان، فک و صورت در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر گروه آموزشی رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشکده بیان کرد:

آیین بزرگداشت روز جهانی رادیولوژی، به مناسبت سالروز کشف اشعه ایکس با حضور اعضای هیأت علمی، دستیاران و کارکنان گروه آموزشی رادیولوژی دهان، فک و صورت برگزار شد.

دکتر "مریم پاک نهاد" ضمن تبریک روز جهانی رادیولوژی به همکاران پرتلاش این رشته، از خدمات شایسته این قشر از تلاشگران عرصه سلامت به ویژه در دوران مبارزه با کرونا قدردانی کرد و اظهار داشت: روز جهانی رادیولوژی و سالروز کشف اشعه ایکس بهانه ای برای تقدیر و پاسداشت زحمات بی شائبه پرتونگاران و رادیولوژیست‌هایی است، که در تشخیص و تسکین دردهای بشری و حمایت از زندگی و سلامت انسان ها در نظام سلامت نقش مهمی ایفا می کنند.

او در ادامه افزود: این آیین هر ساله در هشتم نوامبر در سراسر جهان برگزار می شود، تا اهمیت رشته رادیولوژی را که یکی از رشته های در حال پیشرفت و کلیدی در حوزه گسترده علوم پزشکی است را به منظور تکریم جایگاه و تأثیر بسزای آن در عرصه تشخیص و درمان بیماران به مردم جهان یادآور شود./ ف. حسینی مجد