• 1402/08/03

آموزش نرم افزارهای ارائه مطلب ویژه اعضای هیأت علمی و دستیاران تخصصی دانشکده دندانپزشکی

کارگاه آموزشی نرم افزارهای ارائه مطلب ویژه اعضای هیأت علمی و دستیاران تخصصی در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مسئول دفتر EDO ضمن اعلام این خبر گفت:

با توجه به نیاز سنجی انجام شده و تمایل اعضای هیأت علمی و دستیاران تخصصی، کارگاه  یک روزه آشنایی با نرم افزارهای نوین ارائه مطلب (فوکواسکی و پرزی)، توسط دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده دندانپزشکی ( EDO )،با هدف توانمندسازی و رفع نیاز گروه های آموزشی دانشکده در سالن سمعی بصری برگزار شد.

دکتر "مریم السادات توانگر" گفت: مدرس این کارگاه دکتر "محمدحسین مروت" عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی شیراز، مطالبی را پیرامون آشنایی با نرم افزارهای مذکور بیان کرد و نصب، اجرا و استفاده از این نرم افزارها را به شرکت کنندگان آموزش داد.
او بیان کرد: در ادامه این کارگاه، نکاتی در مورد نرم افزارهای جانبی مورد استفاده در ساخت تصویر، ویدئو و دیگر محتواهای چند رسانه ای ارائه داده شد./ف.حسینی مجد