• 1399/02/15

"جلسه تکریم و معارفه معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی"

در مراسمی با حضور رئیس دانشکده دنــــــدانپزشکی، معاونان و مدیران گروههای آموزشی ضمن تقدیر از تلاش های معاون پیشین آموزشی دانشکده، معاونت جدید آموزشی دانشکده دندانپزشکی معرفی شد .
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، رئیس دانشکـــــده در ایــــن مراسم بــــــا تقـــدیر از دکتر "هومن ظریف نجفی "معاون آموزشی پیشین دانشکده، به تلاش ها و زحمات او در زمان تصدی این معاونت اشاره کرد وگفت : امیدواریم در آینده نیز از تجارب ارزشمند ایشان در حوزه آموزشی بتوانیم بهره مند شویم .
دکتر " مهتاب معمار پور " در ادامه افزود : حوزه معاونت آموزشی نیازمند یاری و مساعدت همه معاونین، مدیران گروههای آموزشی، اعضای هیأت علمی و کارکنان آموزشی دانشکده می باشد . دکتر معمار پور، همچنین دکتر " مریم مردانی " را به عنوان معاون جدید آموزشی و از چهره های فعال، دلسوز و مسئولیت پذیر معرفی نمود و ابراز امیدواری کرد که با تلاش مجموعه معاونت آموزشی و همکاری و مشارکت همه اساتید بتوانیم گام مهمی در ارتقای آموزشی دانشکده برداریم .

این آئین در سالن سمعی بصری دانشکده در روز چهاردهم اردیبهشت ماه برگزار شد .