درباره ما

امروزه پیشرفت فناوری های نوین نشان از گسترش روزافزون و رو به رشد دستاوردهای علمی در زمینه های گوناگون دارد. بی شک انجام پژوهش و فعالیت های تحقیقاتی نقش مهم و اساسی در توسعه در زمینه اجتماعی، اقتصادی، بهداشت و درمان دارا می باشد. در همین راستا معاونت پژوهشی دانشکده دندانپزشکی شیراز با تکیه بر سیاست های کلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزارتخانه متبوع هر ساله استراتژی های پژوهشی مشخصی را برای ارتقاء سطح کیفی پژوهش اعضای محترم هیأت علمی دستیاران و دانشجویان ارائه می نماید.

اهم فعالیت ها و وظایف معاونت پژوهشی دانشکده

1.       سیاست گذاری فعالیت های پژوهشی و تعیین استراتژی پژوهشی دانشکده

2.       ارتقاء و توسعه فعالیت و امکانات پژوهشی گروه های آموزشی

3.       تعیین اولویت های پژوهشی گروه های آموزشی