برگزاری وبینار کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی
وبینار پروتزهای دندانی با موضوع "انتخاب رنگ در رستوریشن ثابت" به همت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده جهت دانشجویان دندانپزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی با اعلام این خبر گفت: با توجه به شیوع بیماری کووید19 و تعطیلی کارگاه های حضوری، وبینار انتخاب رنگ در رستوریشن ثابت به منظور افزایش سطح دانش و مهارت دانشجویان در این زمینه ارایه گردید. دکتر "زهرا امامی" گفت: این کارگاه با سخنرانی دکتر " راشین گیتی" عضو هیات علمی گروه آموزشی پروتز های دندانی و همکاری گروهی از دانشجویان علاقه مند و فعال در کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار شد.
دکتر امامی اضافه کرد: این وبینار به مدت دو ساعت بود و پس از ارایه مطالب، در 30 دقیقه پایانی شرکت کنندگان توسط پرسش و پاسخ در وبینار می توانستند اشکالات خود را برطرف نمایند. لازم به ذکر است که این کارگاه با استقبال خوبی از جانب دانشجویان دندانپزشکی روبر شد.
تاریخ:
1399/04/24
تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس می باشد.
افراد https://www.sums.ac.ir