اختلاس، جعل، خیانت در امانت و عدم وفای به عهد از موارد تخلفات اداری است

دانشکده های دندان پزشکی برتر ایران براساس رتبه بندی شانگهای

به نقل از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نظام رتبه بندی شانگهای که یکی از معتبرترین رتبه بندی های جهانی است در سال 2018 رتبه بندی موضوعی دانشگاه های برتر دنیا را منتشر کرد .

برترین دانشکده دندان پزشکی ایران در رتبه بندی سال 2018 شانگهای ، دانشکده دندان پزشکی تهران در رتبه اول  و دانشکده دندان پزشکی آزاد تهران و دانشکده دندان پزشکی شهید بهشتی با رتبه دوم و سوم قرار دارند .
دانشکده دندان پزشکی شیراز دیگر دانشکده دندان پزشکی ایرانی است که دراین رتبه بندی در جایگاه چهارم قرار گرفته است و سایر دانشکده های دندان پزشکی نظیر مشهد و اصفهان در رتبه های بعدی قرار گرفته اند .

معیار و شاخص های این رتبه بندی براساس چهار معیار کیفیت آموزش ، کیفیت اعضای هیات علمی ، خروجی های پژوهشی و سرانه عملکرد دانشگاه است .

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-7-1 10:22    آمار بازدیدکنندگان   :  279        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ