اختلاس، جعل، خیانت در امانت و عدم وفای به عهد از موارد تخلفات اداری است

برگزاری کارگاه آموزشی شکاف کام و لب در دانشکده دندانپزشکی

شکاف لب می تواند از یک شیار کوچک تا یک بریدگی کامل از لب بالا تا سوراخ های بینی متغیر باشد. شکاف کام نیز ممکن است تنها در ناحیه کام نرم و زبان کوچک محدود شود و یا تا ناحیه کام سخت و سفت دهان ادامه یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر شبنم عجمی مسول کلینیک شکاف لب و کام، از برگزاری کارگاه آموزشی جراحی شکاف کام و لب و پیوند استخوان در تاریخ 24 تیر ماه در دانشکده دندانپزشکی شیراز خبر داد.

او افزود: کارگاه فوق با حضور دکتر ناصر نجمی متخصص جراحی فک و صورت و مدیر گروه جراحی سر و صورت دانشگاه آنتورپ بلژیک، با هدف معاینه و انتخاب بیماران جهت اعمال جراحی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی شکاف کام و لب

مسول کلینیک شکاف لب و کام اضافه کرد: همچنین برگزاری کارگاه Distraction Osteogenesis (DO) با سخنرانی و حضور اساتید گروه های جراحی پلاستیک، گروه های جراحی فک و صورت و گروه های ارتودنسی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی شکاف کام و لب

دکتر شبنم عجمی در پایان اضافه کرد:  در این کارگاه حدود 50 بیمار دارای شکاف لب و کام و مشکلات فکی توسط عضوهای تیم شکاف لب و کام شیراز معاینه شدند که از بین این بیماران 18 نفر جهت انجام اعمال جراحی به شرح ذیل در بیمارستان مادر و کودک غدیر و نمازی تحت عمل قرار گرفتند.

جراحی شکاف لب و کام اولیه (10 بیمار)

جراحی lip adhision (3 بیمار)

جراحی ترمیم سیستول کامی (1 بیمار)

جراحی ثانویه کام (2 بیمار)