آیا می دانید ماندن در اداره در غیر ساعات اداری و انجام ندادن کار و گرفتن اضافه کاری از موارد تخلف اداره می باشد

ماه رمضان ماه نزول قرآن

رمضان، فرصت عبادت و بندگی عاشقانه تر و راز و نیاز عارفانه تر با معبود بی همتاست.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مصطفی رضائی معاون فرهنگی دانشکده، در ارتباط با ماه نزول قرآن به روایتی از امام سجاد (ع) اشاره کرد و گفت: سپاس خدای را که از جمله آن راه های هدایت، ماه خود، ماه رمضان را قرار داد، ماه روزه، ماه اسلام، ماه طهارت، ماه آزمایش، ماه قیام، ماهی که قرآن را در آن نازل کرد برای هدایت مردم و مشخص شدن حق از باطل.

وی اضافه کرد: بنابراین می توان گفت روزه داران با پیروزی بر هوای نفس، قلب هاشان را از هرگونه کینه و تفرقه پاک می سازند و کدورت هایی که را که منشأ شیطانی دارند به صفا و صمیمیت تبدیل می کنند. بدین ترتیب ماه رمضان، فرصتی طلایی برای این دگرگونی هاست.

دکتر رضائی افزود: در فرهنگ اسلامی ماه رمضان یکی از مهم ترین و محترم ترین ماه های سال است، ماهی که نزد مسلمانان به ماه عبادت و طهارت معروف است. حیف است که انسان به خودش و به غیر خدا و به هر آنچه که متغیر است، دل ببندد، زیرا هر چه غیر خداست، در معرض زوال و تغییر است و نمی تواند جزای انسان باشد.

معاون فرهنگی دانشکده اضافه کرد: نماز، بهترین موضوع و والاترین عمل است. خواندن نماز در ماه رمضان بسی بیشتر از خواندن آن در غیر ماه رمضان به روح انسان روشنایی، صفا و تعالی می بخشد. چنین فرصتی را از دست ندهیم.

ایشان در پایان گفت: اهمیت دیگر رمضان به این است که خدای متعال شب قدر یعنی شب نزول قرآن را در ماه رمضان قرار داده است. در قرآن از شب قدر به عظمت و بزرگی یاد شده است.

ماه رمضان

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-13 9:15        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ