اعمال نفوذ برای نیل به منافع شخصی و گروهی و پذیرایی های پر خرج برای حفظ موقعیت شخصی جزء تخلفات اداری می باشد.

افطاری دانشجویان پسر دانشکده دندانپزشکی

ضیافت افطاری دانشجویان دانشکده دندانپزشکی به میزبانی معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "مصطفی رضایی" از برگزاری ضیافت افطار دانشجویان فعال ورزشی و فرهنگی،انجمن صنفی و اعضا نشریات دانشکده دندانپزشکی خبر داد.

او افزود: این ضیافت با هدف تقدیر و بررسی مشکلات دانشجویان فعال با حضور دکتر"کوروش عزیزی"، دکتر"سیدضیاالدین تابعی" و حجت الاسلام"دیمی" در سالن رازی مجتمع ولایت برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشکده ادامه داد: دانشجویان مشکلات موجود در حوزه فعالیت خود را عنوان کردند و خواستار بازدیدهای علمی و برگزاری جشنواره های تاثیرگذار بوده و انتظار اختصاص بودجه ویژه جهت ادامه فعالیت مثمر ثمر خود شدند.

افطاری دانشجویان پسر

در ادامه دانشجویان به تشریح و بررسی چگونگی برگزاری مراسم آئین روپوش سفید دانشجویان جدیدالورود پرداختند.

دکتر رضایی اضافه کرد: دکتر عزیزی، دکتر تابعی و آقای دیمی هر کدام به نوبه خود به بحث و گفتگو با دانشجویان پرداخته و با نصایح ارزشمند خود، دانشجویان را در مسایل علمی و تحصیلی راهنمایی کرده و قول مساعد جهت حل مشکلات آنان دادند.

در پایان با نزدیک شدن به وقت اذان و اقامه نماز جماعت پرداختند و در محیطی دوستانه با اساتید دانشگاه به استقبال افطار رفتند.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-4-3 7:57        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ