آیا می دانید ماندن در اداره در غیر ساعات اداری و انجام ندادن کار و گرفتن اضافه کاری از موارد تخلف اداره می باشد

جلسه تدبر در قرآن در دانشکده دندانپزشکی

1396-3-21

جلسه تدبر در قرآن به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "سید ضیا الدین تابعی" به مناسبت ماه مبارک رمضان در دانشکده دندانپزشکی حضور یافت و در خصوص تدبر در قرآن نقل کرد: تدبر جزو وظایف همگانی است و در آیات متعددی بر این مساله تاکید شده است که قرآن را برای همه آسان قرار دادیم که اگر کسی در آن ورود پیدا کند و بخواهد تدبر نماید، امکان تفکر و تدبر برای همه میسر باشد، این همگانی بودن از کلماتی چون "ایها الناس" و "ایها الانسان" هویداست.

او ادامه داد: ما باید زندگی خود را با قرآن تطبیق داده و درس عدالت – تقوا و درس زندگی بگیریم، ماه رمضان و این لحظات معنوی ضیافت الهی، فرصتی مغتنم برای درک حقایق و تدبر در آیات قرآن کریم است.

جلسه تدبر در قران

مدیر گروه اخلاق پزشکی افزود: در قرآن به هفت "ت" تاکید شده که به ترتیب به تلاوت، ترتیل، تحقیق، ترجمه، تفسیر، تدبر و تامل می توان اشاره نمود.

دکتر تابعی گفت: تدبر، فهم دقیق و عمل به قرآن نیاز امروز جامعه اسلامی است و خاطر نشان کرد، ماه رمضان، ماه عبادت و خودسازی و ترک معصیت و انجام طاعات است و برای تحقق این امر نیاز به تعلیم و تربیت در این راستا الزامی است.

در پایان دکتر تابعی با مدیریت، اساتید و کارکنان حاضر در جلسه به گپ و گفتگوی دوستانه پرداخت.

جلسه تدبر در قران

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-23 12:52        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ