اعمال نفوذ برای نیل به منافع شخصی و گروهی و پذیرایی های پر خرج برای حفظ موقعیت شخصی جزء تخلفات اداری می باشد.

ارایه خدمات دندانپزشکی در درمانگاه نادرکاظمی

خدمات دندانپزشکی، تحت نظر دانشکده دندانپزشکی با تعرفه دولتی در درمانگاه نادر کاظمی، ارایه می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مدير اجرایی درمانگاه نادر کاظمی، گفت: این درمانگاه با تعداد 320 دانشجوی پایه و بالینی، با زیربنایی حدود هزار و پانصد مترمربع با پذیرش روزانه به بیماران جنوب شهر شیراز، خدمات دندانپزشکی ارایه می دهد.

او ادامه داد: درمانگاه فوق دارای 18 یونیت در بخش های تشخیص و ترمیمی، 12 یونیت بخش پریو، 14 یونیت بخش پروتز، 14 یونیت بخش جراحی، 23 یونیت بخش های درمان جامع و اندو، 12 یونیت در بخش های اطفال و ارتودنسی فعال است.
خدمات دندانپزشکی در نادرکاظمی

دکتر "عبدالعزیز حق نگهدار"، افزود: دانشجویان عمومی با نظارت مستقیم اساتید، خدماتی شامل جرم گیری به صورت رایگان(پریو)، عصب کشی به جز دندان شماره 7 (اندو)، کشیدن دندان های بدون جراحی، دست دندان کامل، روکش دندان، دندان نیم فک، درمان های ارتودنسی و دندانپزشکی کودکان سنین 6 تا 12 سال، پر کردن دندان های یک سطحی و دو سطحی و گرفتن عکس رادیولوژی دندانی ارایه می دهد.

عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی در ادامه گفت: همچنین در درمانگاه نادرکاظمی کلیه بخش های اداری از جمله دفتر آموزش، دفتر پرستاری، حسابداری، تدارکات، امین اموال، کارگزینی، دفتر ارزشیابی اساتید، دفتر فرهنگی و جهت دانشجویان، کتابخانه، سالن قرائت خانه و کلاسهای درس مجهز به تجهیزات آموزشی فعال می باشد.

naderkazemi1.jpg
naderkazemi2.jpg