اسراف و افراط و تفریط در بکارگیری اموال حتی در جهت مصارف اداره تخلف محسوب می گردد

دیدار از خانواده شهید دفاع از حرم به مناسب هفته دولت

دیدار و حمایت جمعی مسئولین دانشکده از خانواده شهید مدافع حرم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی، همزمان به مناسبت هفته دولت، مهتاب معمارپور ریاست، رضا درفشی معاون پشتیبانی و جمعی از همکاران و مسئولین دانشکده دندانپزشکی، از خانواده شهید قاجاری مدافع حرم دیدار و گفتگو نمودند.

دکتر درفشی بدین منظور گفت: دیدار فوق به منظور اهمیت فرهنگ شهادت و یادآوری رشادت و مبارزه طلبی مردانی صورت گرفت که عافیت طلبی را کنار گذاشته و در راه اسلام و ایران و ناموس خود، به سوی شهادت رفتند تا امروز  اسلام در جهان زنده بماند.

دیدار خانواده شهید

وی افزود: امروز تک تک ما، مدیون رشادت های شهدایی هستیم که رفتند تا ما بمانیم و در امنیت زندگی کنیم و در بند ظلم های ظالمان بدعهد نباشیم.

معاون پشتیبانی دانشکده دندانپزشکی نقل کرد: اگر امروز هموطنان ما در کشور به راحتی بسر میبرند، در حالی که هر روز خبر ناامنی و کشتار مردم بی گناه منطقه به دست اهریمنان و اهریمن صفتان شنیده می شود، این امنیت را مرهون دلاور مردانی هستیم که از دنیای خود گذشتند، خانواده شان را به ما سپردند تا در سوریه مدافع حرم باشند و از حریم امنیت کشور محافظت کنند.

او در پایان گفت: شهدای مدافع حرم، از مظلوم ترین شهدای ما هستندکه جان خود را در راه اسلام و ایران گذاشتند تا سربازان کوچک ولی امر مسلمین و مردم شهید پرور ایران اسلامی باشند.

دیدار خانواده شهید

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-6-11 10:21        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ