آیا می دانید ماندن در اداره در غیر ساعات اداری و انجام ندادن کار و گرفتن اضافه کاری از موارد تخلف اداره می باشد

نمایشگاه دانستنی های ازدواج سالم در دانشکده دندانپزشکی شیراز

برگزاری نمایشگاه دانستنی های ازدواج سالم با هدف معرفی معیارهای انتخاب همسر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، دکتر "مصطفی رضایی" معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده دندانپزشکی، از برگزاری این نمایشگاه از سوی دفتر فرهنگسرای نهاد رهبری، خبر داد و گفت: نمایشگاه فوق به روش صحیح خواستگاری و منابع و روش های تحقیق در ازدواج پرداخته است.

او افزود: یادگیری مهارت های ارتباطی فرصتی برای تعیین چارچوب زندگی مشترک و پاسخ مثبت دادن به احساسات و عواطف همسر است. با شنیدن، صحبت کردن، ارزیابی ها، علاقه ها، سلیقه ها، احساسات و عواطف و نقاط حساس شخصیت همسر، را پیدا کرده و در عمل آنها را لحاظ کنید.

دکتر "رضایی" ادامه داد: جلسه نخست خواستگاری و گفتگو از مهم ترین جلسات انتخاب همسر به شمار می رود و هر چه تعداد جلسات گفتگو بیشتر باشد، شناختی بهتر صورت می گیرد. سخنانی که بین زوجین رد و بدل می شود باید صادقانه باشد و عیوب، ایرادها، قول و قرارهایتان را با هم در میان بگذارید.

معاون فرهنگی اضافه کرد: انسان طالب زیبایی است و زیبایی طلبی، مقدمه ارتباط است پس زوج های جوان با آراستن و پیراستن خود برای یکدیگر با هم رابطه ای سازنده و محترمانه برقرار می کنند.

او در پایان گفت: برای دستیابی به آرامش کامل، توکل بر خدا و توسل به راهنمایان دینی را سرلوحه برنامه های زندگی مشترک قرار دهیم.

نمایشگاه دانستنی های ازدواج سالم

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-27 9:49        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ